Benzinkort

Fordele ved at have et benzinkort

Det giver et godt overblik at gennemføre alle sine tankninger med et benzinkort og få én samlet regning om måneden. Husk at regulere dit budgetskema hvis dit månedlige brændstofforbrug pludselig stiger. Den største fordel ved at have et benzinkort er altså – ud fra en privatøkonomisk betragtning – at få styr over udgiften ved at ha’ et månedligt overblik. Reguler dit budget eller dit kørselsmønster når udgiften stiger. På nogen benzinkort er det muligt at opnå rabat på listeprisen, men det skal man ikke lade sig narre af.

Rabatten på benzinkort beregnes ud fra listepris. Når der er benzinkrig eller når benzinselskaberne jævnligt sænker priserne for at lokke kunder til, så er det pumpeprisen der gælder. Der beregnes som regel ikke rabat af pumpeprisen, men kun af listeprisen.

Det er som udgangspunkt billigere at tanke på ubemandede tankstationer. Hvis du tanker på en benzinstation på motorvejen kommer du oftest til at betale mere. Når du betaler én gang om måneden på dit benzinkort betyder det at du får op til 30 dages kredit på dine tankninger. Denne kredit er for det meste gebyrfri. Husk at tilmelde din regning til betalingsservice. Der er som regel et lavere opkrævnings- eller betalingsgebyr på en automatisk betaling end når du betaler den manuelt. Hvis du glemmer at betale din regning, vil der blive tillagt et rykkergebyr og så kan det slet ikke betale sig at have et benzinkort.

Hvilket benzinkort skal jeg vælge?

Vi vil gerne fremhæve OK benzinkort. Det er det benzinselskab, som har flest stationer og da deres tanke er ubemandede hører de også til blandt de billigste. Her kan du se hvor mange tankstationer de forskellige benzinselskaber har i Danmark:

OKShellQ8 og F24Uno XStatoil
680311+200+300200

Hvis du har et OK benzinkort kan du anvende deres app og betale via den. Den finder også den nærmeste OK tank uanset hvor du er i landet. Og så har de mere end dobbelt så mange tankstationer som deres konkurrenter.

OK benzinkort støtter lokalsporten

OK støtter lokalsporten med 6 øre for hver liter benzin du tanker. Pengene går til din sportsklub. Det kræver at du får en sponsoraftale knyttet til din lokale sportsklub. Hvordan støtter jeg min egen sportsklub med OK benzinkort? Tag kontakt til din sportsklub og spørg efter deres OK sponsornummer. Herefter kan du tilknytte sponsornummeret til dit OK benzinkort. Det er virkelig en rigtig god grund til at sammenligne kort.