Spar penge på håndværkere

Jeg har haft et problem, som jeg er sikker på du også har eller måske har haft. Jeg håber du har et par minutter til at høre om det. For den gode del er nemlig, at jeg har fundet løsningen på mit problem. Hvis du har det samme problem kan du altså også få det løst.

Min historie

Vi bor i et dejligt bondehus på landet og der er meget at lave hele tiden – skulle jeg hilse og sige. Opgaver med vedligeholdelse af vores hus står ofte i kø. Det tror jeg de gør for de fleste husejere. Jeg er desværre ikke nogen Handy Man, så enten får det lov til at vente eller også må jeg bestille håndværkere til at udføre det, der er mest presserende. Jeg kan godt male selv, sætte væv op og fuge og få den sidste finish til at se pæn ud.

Men det tager 5 gange så lang tid, som en professionel. Jeg går på arbejde hver dag, har lang transporttid og vil også gerne have lidt tid med min familie. Jeg har  bare ikke tid til at få malet værelserne, som virkelig trænger. Hvad gør jeg? Vil det være klogt at finde en maler i lokalavisen og overlade arbejdet til ham eller hende? Måske. Kender du det, når en håndværker er på besøg, så har man en følelse af at pengene bare fosser ud af kassen – lige ned i lommerne på en glad og fløjtende håndværker, som har taget lidt forbehold i sit tilbud, så prisen bliver væsentligt dyrere end du havde regnet med. Jeg hader det!

Kender du det?

Har du været i samme situation? Hvis du har eller du snart skal have håndværkere på besøg så lyt lige til det her: ’Få tilbud fra dygtige fagfolk der vil løse netop din opgave’ – ’Gør som 61.993 andre før dig’. Det står der på en hjemmeside, som har specialiseret sig i at formidle tilbud fra håndværkere til private. Du skal kort beskrive din opgave, så får du tre forskellige tilbud fra håndværkere i nærheden. Nu træder markedskræfterne i kraft og arbejder for dig. Hvordan tænker du måske?

Spar penge på håndværkere!

Jo – når du får tre forskellige tilbud, så vil håndværkerne helt automatisk tilbyde en lavere pris for at få opgaven. Det vil sige, at det bliver billigere for dig end hvis du tager en tilfældig håndværker fra din lokalavis. Du kan da altid prøve. Hvem ved om du lige kan spare et par tusinde kroner på en håndværkeropgave, som har ventet på den rigtige pris i lang tid. Det er gratis og du behøver ikke at vælge et af tilbuddene hvis du ikke synes det er det rigtige match. Kan det være nemmere?