Finansier din bolig med et forbrugslån

Størstedelen af danske boligkøbere er nød til at finansiere en del af deres samlede boliglån igennem et banklån, som i de fleste tilfælde har en langt højere rente end realkreditlånet. Nu er flere mindre banker begyndt at tilbyde forbrugslån med lavere rente, end dem du kan få på et banklån.

Prøv Pengeinfo.dks lånesammenligning.

Ved en hurtig søgning på Pengeinfo.dks sammenligning fremgår det f.eks., at den nyligt entrerede Bank Norwegian tilbyder billige forbrugslån til en lav rente på under 9%. En anden bank der tilbyder fordelagtige forbrugslån, er den spanske bank Santander Bank, som også stort lige et kommet ind på det danske marked.

Forbrugslån

De lave renter kunne betyde, at disse banker forsøger at etablere sig på det danske marked for udlån, hvilket rejser spørgsmålet om nogle af de større og mere etablerede danske banker følger med. I en artikel i Berlingske Business fortæller en afdelingschef fra Danske Banks, at Danske Bank ikke har tænkt sig at reagere på disse lånetyper, og mener i stedet, at man skal være mere opmærksom på forholdene bag lånene.

Man kan også overveje, om de nye banker bruger disse lån til at skaffe markedsandele på det danske marked for udlån, og om man derfor overhovedet kan forvente, at de billige forbrugslån kan forblive.

Alt afhængig af din situation og kundeforhold i din nuværende bank, kan det dog potentielt være mange penge at spare, hvis du vælger et forbrugslån til at betale din udbetaling i stedet for et boliglån i banken.

I dag kan du dog også finde boliglån online til konkurrencedygtige priser.