De 9 mest dovne måder at blive rig på

Der er naturligvis ingen smutvej til rigdom, og i de fleste tilfælde kræver det enten hårdt arbejde igennem lang tid eller rendyrket held.

Vi har på Pengeinfo.dk prøvet at samle nogle af de mest dovne måder at blive rig på.

Gift dig til rigdom
Dette er nok en af de letteste og mest simple veje til rigdom. Hvis du kan finde en mand eller kone, som kommer fra stor rigdom, vil det hurtigt smitte af på dig (hvis de tillader det). At gifte sig til rigdom er muligvis ikke den mest lykkelige vej til rigdom, så den skal nok tænkes igennem et par gange.

Køb en metaldetektor
Hvis du har massere af fritid og elsker udendørslivet, så findes der eksempler på folk, der har været heldige at finde forskellige værdifulde genstande ved hjælp af en metaldetektor. Så hvis du er tålmodig nok, så kan det være, at du finder guldet.

Invester i aktiemarkedet
Aktiemarkedet er en utrolig usikker og risikabel verden at bevæge sig ind i. Men ikke desto mindre giver aktiemarkedet dig mulighed for at tjen uanede mængde af penge, uden at skulle arbejde særlig hårdt for det.

Sælg alle dine ting på Den Blå Avis
Dette kommer naturligvis an på, hvor mange ting du ejer (og hvor værdifulde de er), men hvis du kan fylde dit hjem op med møbler, så kan du formentlig også tjene en fin skilling, ved at sælge alle dine ting. På Den Blå Avis kan du forholdsvist hurtigt sælge alle dine ting, hvis du blot sætter den rigtige pris, hvilket giver dig forholdsvis hurtig adgang til penge.

Hurtig lån online

Udfyld spørgeskemaer
Internettet er fyldt med indtjeningsmuligheder, og en af de mere dovne er, at man kan tjene penge på at udfylde spørgeskemaer for forskellige virksomheder. Dette kan dog komme til at tage lang tid, og du skal nok ikke regne med, at du bliver rig lige med det samme – men der kan være gode indtjeningsmuligheder ved at give dine personlige informationer væk på internettet (dette skal man dog passe rigtig godt på, og vi ville i de fleste tilfælde fraråde folk at gøre dette).

Find sjældne ting på loppemarkeder
Vi har alle hørt om en historie, om en der har købt noget på et loppemarked for senere at finde ud af, at genstanden var enormt sjælden, og kunne sælge den videre for mange gange det han købte den for. Gå på jagt på dit lokale loppemarked, og se om du ikke kan være heldig at finde et sjældent maleri eller frimærke.

Arv pengene
Dette er uden tvivl en af de letteste veje til rigdom. Hvis du har en velhavende onkel, tante eller forældre, som efterlader en masse penge til dig. Dette er også den mest almindelige vej til rigdom.

Vind i lotto
Alene i Danmark findes der flere tusinde lottomillionærer, så det er helt bestemt muligt, men sandsynligheden er utrolig lille. Med det sagt er Lotto en yderst let vej til rigdom, som ikke kræver det store arbejde.

Lån pengene
Her er vi ude i en yderst kortsigtet rigdom, da pengene højest sandsynligt skal betales tilbage inden for kort tid. Herudover kan det blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke vælger det rigtige online lån. Så lån penge til rigdom er nok den mest dovne vej til rigdom.