Hurtig lån - enkelt og nemt

Søger du et hurtig lån? Lad os guide dig til det hurtig lån, som matcher dine behov bedst. Prøv sammenligning og se hvor nemt det er at låne penge nu. Her kan du tydeligt se hvem der tilbyder lån. Vælg din alder og ønsket lånebeløb og du bliver præsenteret for de lån der passer til dine kriterier. Derefter kan du vælge det hurtiglån der passer bedst til dig. Vi har gjort det nemt at tage beslutning når der skal søges om hurtige lån. Du søger selvfølgelig helt anonymt. Det kan næsten kun gå for langsomt med at få et hurtig lån.

Tag på ferie med et hurtiglån

Har du fundet din drømmeferie? Med et hurtigt lån får du råd til en velfortjent ferie. Men det er ikke kun ferierejser du kan låne til med hurtige lån. Der bliver nemlig ikke spurgt. Måske er det en ny bærbar eller en knallert du står og mangler. Med andre ord, så kan du låne til hvad som helst med et hurtiglån.

Hurtig lån uden sikkerhed

Hurtig lån, som er det samme som forbrugslån etableres uden nogen form for sikkerhed. Det betyder at du ikke skal bruge penge på at långiver skal have pant i din ejerlejlighed eller dit hus eller hvad du nu har mulighed for. Du låner på dit glatte ansigt. Når du låner uden sikkerhed er det vigtigt at du er ærlig når du oplyser om du står i RKI og hvor meget du tjener. Du skal også være ærlig overfor dig selv og lave et realistisk budget, så du selv er overbevist om at har råd til at tage et hurtig lån.

Ikke alle hurtige lån har samme pris

Vær grundig når du undersøger markedet for hurtige lån. Der kan godt være stor forskel i prisen på hurtig lån. Vilkårene fra de forskellige udbydere gør også at prisen varierer forskelligt afhængig af lånebeløb. Det betyder at et mindre lån er billigere hos en udbyder mens et stort lån er billigere hos en helt anden. Prøv derfor deres låneværktøjer af og se hvad din ÅOP ender på. Undersøg det hos alle udbyderne og vælg det billigste. Du kan også se på den sammenligning vi har lavet hvilket lån der er det billigste.

Din Alder og hurtig lån

Som nævnt i indledningen er din alder bestemmende for hvor du kan få et hurtigt lån. Men med vores låneguide giver det sig selv. Hvis du er 18 eller 19 år, så bliver du kun præsenteret for de lån der tilbydes til denne alderskategori. Det bliver mere overskueligt for det og meget nemmere at vælge.

Udbetaling af hurtiglån

Regn med 4 dage fra du søger lånet til pengene står på din konto. Så bliver du ikke skuffet. Hurtige lån er, som navnet siger, 'hurtige', men der er en del praktiske ting, der skal opfyldes først. Hvis du skal have et super hurtigt lån, så er SMS lån nok de hurtigste, men her kan du også maksimalt låne 6.000,- over en periode på 45 dage. Vi fraråder på det kraftigste at optage et SMS lån. På vores låneguide kan du låne fra 3.000 kroner og op til 300.000 kroner helt ned til 12 måneders løbetid.

Er hurtig lån dyre?

Ja - det kan vi godt svare helt enkelt på. Det er altid dyrt at låne uanset hvordan du låner. Men hvis behovet opstår er det rart at have muligheden for at låne. Mange unge, som skal igang med at studere eller flytte hjemme fra mangler måske penge til indskud i lejligheden eller til møbler. Så er det bekvemt at kunne optage et mindre lån. F.eks. hos Leasy hvor du kan låne 25.000,- over 60 måneder for et lille beløb om måneden.