Sammenlign og lån penge til

Lån penge til din næste ferie
Længes du efter sol, strand og varme eller har du altid ønsket dig at komme på en skitur i alperne? En af de mest populære områder, som danskerne låner penge til er nemlig rejser. Typisk har du brug for pengene hurtigt, når du skal ud og rejse, og så kan et kviklån hos en online lånevirksomhed, være en god mulighed.

Lån penge til at starte virksomhed
Har du altid drømt om at starte din egen virksomhed, men har ikke råd til at komme i gang. Hvis du ikke har tid til selv at spare op, og du ikke kan låne pengene andre steder, så kan forbrugslån være en sidste udvej til at komme i gang med dit første (eller næste) erhvervseventyr.

Lån penge til gaver
Syntes du, at julen er dyr nok i forvejen, og har du ikke lige fået indregnet gaven til svigermor, så er du ikke den eneste. December er den måned, hvor der bliver optaget flest forbrugslån over hele året, hvilket højest sandsynligt kan forklares ved, at mange glemmer hvor dyr julen kan være, og har derfor brug for lidt ekstra kapital til at komme igennem.

Lån penge til en bil
Er din gamle bil brudt sammen, eller har du bare behov for en ny bil, og har ikke lige fået sparet op. Mange nye bilkøb finansieres af et forbrugslån. Læs mere om billån her.

Lån penge til nyt køkken
Skal dit gamle køkken piftes op? Dette er endnu et område, som flere danskere er begyndt at finansiere igennem forbrugslån. Et køkken koster hurtigt mange penge, som man ikke lige har kunne spare op til selv.

Lån penge til renovering
Skal du renovere lejligheden eller huset, eller skal du have lavet ny terrasse? Igen kan du bruge et forbrugslån til at dække disse udgifter.

Lån penge til at rydde op i din økonomi
Har du mange skyldnere – både private og måske offentlige? Har du betalt for lidt i SKAT, og står du pludselig med en stor gæld til SKAT, som du ikke kan betale tilbage. Så kan forbrugslån være en god løsning til at få afregnet dine skyldnere. Men igen skal du være opmærksom på, at når du optager et nyt forbrugslån, får du blot endnu en skyldner, som du skal betale tilbage på et tidspunkt.

Lån penge til dine drømme
Har du andre uforløste drømme, som du simpelthen må eller skal opleve, men økonomien er en begrænsning – så kan et forbrugslån være en god hjælp.