Hvad skal du være opmærksom på, når du sammenligner lån?

Ud over det jeg allerede har nævnt skal du være opmærksom på om det firma der har lavet låneoversigten er uafhængig og om låneoversigten er tilpasset efter hvor mange penge de kan tjene på dig.

Ja. De fleste af de låneoversigter du finder på nettet er lavet sådan at du kan linke direkte til låneudbyderens hjemmeside og ansøge om et lån.

Udbyderen af låneoversigten får et beløb fra låneudbyderen for at henvise dig til dem. Det er der sådan set ikke noget mistænkeligt i, men det kan desværre påvirke indehaveren af låneoversigten til at vise og fremhæve de lån han tjener flest penge på at henvise. Hvis en låneoversigt fremhæver nogen lån frem for andre og det ikke ser ud til at være de billigste der er fremhævet, så er der god grund til at forlade sådan en låneoversigt.

Vi har set eksempler på udbydere af låneoversigter som for eksempel fremhæver 'de meste populære lån'. Når det drejer sig om penge bør dit motiv til at vælge en bank eller et finansieringsselskab ikke være om andre gør det. Og hvad ligger til grund for den fremhævning? Det mest populære lån i forhold til alle udbydere eller det mest populære lån hos det firma der har lavet låneoversigten?

Vi håber at denne korte gennemgang af fordele og ulemper ved låneoversigter har givet dit lidt at tænke over. I øjeblikket synes vi ikke der er nogen låneoversigter der er værd at fremhæve. Prøv eventuelt at kigge på vores låneoversigt eller på Pengepriser.dk.

Vi håber du finder det rette lån – og husk:
At låne penge er ikke en dårlig ting, selv rige mennesker låner penge. Det handler om at gøre det rigtige for dig, uanset hvilken situation du er i.