Hvilke typer forbrugslån findes der?

Der findes en lang række forskellige online forbrugslånstyper. Herunder fremgår en liste af de mest populære.

Kviklån
Et kviklån er en af de mest almindelige og populære forbrugslånetyper, og betyder, at du kan få udbetalt pengene kort tid efter du har optaget det. Der er mange fordele ved kviklån, og de fungerer utrolig godt, hvis du har brug for penge hurtigt. Kviklån er også kendt som “hurtig lån”, og bliver ofte forvekslet med sms lån.

Find og sammenlign kviklån på nettet her.

SMS lån
Et SMS lån er meget identisk et kviklån, og adskiller sig i bund og grund kun på måden, som det optages. Ansøgningen til et sms lån foregår vha. en sms på din mobiltelefon eller smartphone, men man opnår det samme – en hurtig og nem adgang til ekstra penge. SMS lån kaldes også mobillån, og er egentlig en sjælden lånetype, da flere låneudbydere foretrækker, at deres kunder låner igennem deres hjemmesider.

Sammenlign SMS lån her.

Rentefrie lån
Som ordet antyder, betyder “rentefrit lån”, at man låner penge uden en rente. Hermed er man fri for høje månedlige rentebetalinger, og man kan dermed sikre en lavere månedlig ydelse ifm. sit lån. Man skal dog være opmærksom på, at mange låneudbydere i stedet har langt højere omkostninger forbundet med stiftelsen af lånet, og derfor vil du have en højere udgift, når du optager lånet.