Kreditkort - Sammenlign og find det bedste kreditkort

Kreditkort med fordele lige nu:

Bank Norwegian kreditkort:

 • Op til 20% CashPoint-optjening hos Norwegian
 • 1% CashPoint-optjening på alle varekøb
 • 14 dages fortrydelsesret
 • Op til 45 dages gratis kredit

Gå til ansøgningen

 


 

Værd at vide om kreditkort
Danskerne har i den grad taget kreditkortet til sig, og i Danmark er kreditkortet mere udbredt end i stort set alle andre steder i verdenen. Kreditkort kan også være en nem og hurtig måde til at låne penge til at dække dit forbrug. Du kan f.eks. bruge dit kreditkort, hvis du skal ud og købe et nyt fjernsyn, og du har ikke lige fået sat penge til side, og første betale tilbage senere.

Det er vigtigt at vide, at et kreditkort ikke det samme som et debetkort eller almindeligt betalingskort (ex. Dankort). Når du betaler med dit kreditkort, låner du i realiteten pengene, og du skal derfor betale en rente for de udeståender, som du har. De fleste kreditkort har rentefrie perioder, hvor du ikke behøver at betale rente på lånet. Dvs., at du i realiteten låner pengene gratis i den periode.

Hvilket kreditkort skal jeg vælge?
Der findes en lang række forskellige kreditkort, og det kan være svært at finde ud, hvilket et der er bedst for dig. Det bedste kreditkort vil typisk afhænge af din kreditværdighed og hvor god du er til at tilbagebetale lånet.

Herudover tilbyder de forskellige kreditkort belønninger og rabatter, som kan være enormt interessante at tage med, når man skal vælge hvilket kreditkort, som man vil bruge. Herunder er blot et lille indblik i, hvad man kan få igennem en kreditkort aftale.

 1. Forsikring
  Flere kreditkort tilbyder en udvidet forsikring, specielt ifm. rejser. Her skal man dog være opmærksom på, at forsikringen ofte kun gælder, når rejsen er købt igennem kreditkortet.
 2. Belønninger og rabatter
  Flere virksomheder er begyndt at lave deres egne kreditkort, og giver herigennem løbende rabatter til deres kunder. F.eks. COOP har lavet deres eget kreditkort, hvor som kunde, kan opnå en lang række rabatter i deres butikker.
 3. Lounges og bonuspoint
  De lidt mere eksklusive kreditkort giver dig adgang til lounges i lufthavne verden over. For at få adgang til loungs skal du efter det, der hedder Priority Pass. Herudover kan man opsamle bonuspoint, hvis du bruger et af flyselskabernes kreditkort, når du handler ind. SAS har f.eks. lanceret et kreditkort til deres Eurobonuskunder, som giver kunderne bonuspoint, hver gang de bruger penge på kreditkortet.

Hos Pengeinfo.dk har vi forsøgt at samle de forskellige tilbud på kreditkortene. Så brug vores sammenligning af kreditkort, og se om du kan finde et, der passer til dig.

Kredittjek
Inden du kan få et kreditkort, vil udbyderen lave et kredittjek på dig, hvor de undersøger din kredithistorik, og hvis du har en dårlig kreditværdighed, kan du ansøgning blive afvist – alternativt kan de give dig kreditkortet, men med nogle andre vilkår, hvor du f.eks. vil blive opkrævet en højere rente.