Kronelån

Kronelån

Er du på udkig efter en udbyder, hvor det går stærkt med udbetalingen? Så kan Kronelån være et godt bud.

Kronelån
Kronelån

Her kan du nemlig få en fleksibel kreditaftale og låne så lidt som 1.000 kroner og op til 20.000 kroner, afhængigt af dine behov. Derudover kan du også glæde dig over, at din ansøgning behandles øjeblikkeligt, så du modtager pengene på kontoen på blot 30 minutter.

Lyder det fristende? Så læs med nedenfor, hvor vi har udarbejdet en omfattende Kronelån anmeldelse med alt, hvad du bør vide om udbyderen.

Bag om Kronelån DK

Kronelån er en danskejet låneudbyder, der tilbyder attraktive tjenester til privatpersoner. Udbyderen hører ind under Capitolia-koncernen, som er registreret på Østergade 13 i København K.

Hvor du før i tiden kun kunne låne op til 4.000 kroner i kredit som ny kunde, har du nu mulighed for at låne helt op til 8.000 kroner første gang.

Ønsker du derudover at optage et større lån på et senere tidspunkt, når din oprindelige kredit er betalt tilbage, er det muligt at få bevilget op til 20.000 kroner som tilbagevendende kunde.

Lån penge

Kronelån og deres attraktive låneløsninger

Som nævnt ovenfor, var det altså før kun muligt at låne op til 4.000 kroner første gang hos Kronelån. Det har de dog i den grad lavet om på. Nu kan du som ny kunde glæde dig over, at du kan få bevilget helt op til 8.000 kroner, såfremt du vurderes kreditværdig.

Til trods for at udbyderen måske ved første øjekast minder meget om andre lånevirksomheder, er der mange fordele ved at låne gennem Kronelån – og de reklamerer også med, at deres tjenester er smartere end både kviklån, SMS lån og mobillån.

Med kredit fra Kronelån styrer du nemlig helt selv, hvor lang en løbetid du har brug for og hvornår, du ønsker at afdrage på din bevilger kredit. Det eneste, du skal betale, er din faste månedlige rente. Din løbetid er, med andre ord, ubegrænset.

At udregne prisen på dit lån og Kronelån ÅOP kunne ikke være nemmere. Kronelån er nemlig stolte af at kunne tilbyde en fuldstændig transparent tjeneste.

Her er ingen skjulte renter eller gebyrer, og du betaler kun én fast månedlig rente.

Kronelån – bestem selv din løbetid

Som kunde hos Kronelån kan du glæde dig over, at du får en fuldstændig fleksibel afbetaling, hvor du helt selv kan styre, hvor lang en tilbagebetalingsperiode, du har brug for.

Du skal blot sørge for, at betale den månedlige rente. På denne måde kan du beholde din bevilgede kassekredit så længe, du har brug et ekstra rådighedsbeløb på kontoen.

Derudover er det en bonus, at du på alle tidspunkter kan betale lånet ud, hvis du skulle finde det muligt. Dette er helt uden yderligere omkostninger for dig.

Kassekredit

Lån lynhurtigt hos Kronelån

En af de klare fordele ved at vælge Kronelån som din online låneudbyder, er den korte behandlingstid. Har du før optaget et almindeligt banklån, er du godt klar over, at der kan gå flere dage, før din ansøgning behandles, og pengene går ind på din konto. Sådan står det heldigvis ikke til, når du låner gennem Kronelån.

Kronelån er i stand til at foretage en øjeblikkelig kreditvurdering af dig, når du har indsendt din ansøgning med dit NemID.

Hvis denne godkendes, vil du blive tildelt dit eget personlige Kronelån login, som du kan bruge til at holde styr på din låneaftale med udbyderen. Herefter vil Kronelån gå i gang med at overføre pengene til din NemKonto.

Bedste hurtig lån

Kronelån foretager straksoverførsler, hvilket betyder, at du faktisk kan se frem til at din Kronelån udbetaling går ind på din konto allerede samme dag – og normalt inden for 30 minutter, når du har modtaget det grønne lys på din ansøgning.

Hvem kan låne hos Kronelån?

Til forskel fra almindelige banker, kræver Kronelån hverken, at du indsender dokumentation eller stiller sikkerhed for lånet. Derudover sætter de langt færre krav til deres kunder, hvilket betyder, at de fleste kan være med.

Du skal blot overholde følgende betingelser for at kunne komme i betragtning til et lån hos udbyderen:

  • Du skal som minimum være fyldt 19 år
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse og dansk telefonnummer
  • Du skal have et gyldigt NemID og en NemKonto, så pengene kan udbetales
  • Du skal være dansk statsborger
  • Du må ikke have udstående gældsposter hos Kronelån i forvejen
Billigste kviklån

Derudover skal du også vurderes kreditværdig af Kronelån.

Det betyder, at du skal have en sund og fornuftig økonomi og kunne bevise, at du reelt set har råd til at betale lånet tilbage. Derfor er det heller ikke muligt at optage et Kronelån RKI-lån, da udbyderen altså løber en for stor risiko ved at låne dig penge.

Kontakt Kronelån

Som du kan forvente fra en seriøs låneudbyder, sker Kronelån kontakt selvfølgelig også nemt og hurtigt. Her er det især en bonus, at det er muligt at chatte med udbyderen direkte via deres live-chat funktion på deres hjemmeside.

Derudover kan du naturligvis også kontakte Kronelån alle ugens hverdage i tidsrummet 08:00-18:00 via telefon på 44 22 90 80 eller via e-mail på [email protected]ån.dk.