Kviklån på 5000 kroner

Kviklån på 5000 kroner

Hvis du søger et kviklån på 5000 kroner kan det tyde på at din privatøkonomi ikke har det godt. Står du akut og mangler 5000 kroner og du ikke har mulighed for at låne pengene af din familie eller at få et midlertidigt overtræk på din konto i banken så er der en ting du IKKE skal gøre: Du skal IKKE tage et SMS lån. SMS lån i deres nuværende form er alt for dyre og du risikerer at havne i en gældsspiral du ikke kan komme ud af.

Analyser din økonomi

Du kan analyserer din økonomi ved: 1. Lave et budget – hænger dine indtægter og udgifter sammen? 2. Regn ud hvad du skylder i alt – Tæl al klatgæld sammen! Hvis din analyse viser at der er luft i budgettet så få din gæld ud af verden hurtigt ved at tage et samlelån i banken, som kan indfri al din klatgæld. Få det afdraget og lad være med at stifte klatgæld igen.

Analyser din økonomi og få klatgæld ud af verden – Del dette med dine venner på twitter!

Små lån er dyre

Små lån er altid dyrere end store lån. Det skyldes at de fleste banker og låneinstitutter tager et etableringsgebyr for at oprette lånet. Dette gebyr udgør procentvis en større andel på et lille lån end på et stort lån. Det bedste råd er derfor. Lad vær med at låne mindre beløb. Spar op i stedet for. Store lån er til større anskaffelser hvor det tager meget lang tid at spare op til. Typisk til hus og bil.

Du kan selv sammenligne kviklån her.