Lån med straks udbetaling

At optage et lån med udbetaling samme dag, er efterhånden blevet almen praksis mange steder. Det er ikke længere umuligt at få et lån med straksudbetaling, hvilket kan være en redning, hvis du står og mangler penge akut – måske endda om natten.

Lån penge

Sådan låner du penge straks

Når du skal til at optage et lån, skal du først og fremmest finde den rigtige lånetype til dit behov. Det kan være svært ved første øjekast at lure, hvilken lånetype du skal se nærmere på.

Derfor får du her en oversigt over de mest gængse lån med straks udbetaling nu.

Forbrugslån med udbetaling i dag

Skal du låne over 15.000 kroner, bør du se på muligheden for at optage et forbrugslån.

De har typisk længere løbetid og lånebeløb. Et forbrugslån er præcist til det, som navnet indikerer: Forbrug. Så du kan bruge pengene præcis, som du ønsker. Afhængig af størrelsen på forbrugslånet, kan du være heldig at modtage pengene samme dag, du indsender den online låneansøgning. Du kan eksempelvis låne op til 500.000 kroner hos låneformidlere som LendMe og Basisbank.

Kviklån med udbetaling samme dag

Et kviklån er typisk på et lidt mindre lånebeløb end et forbrugslån, men det er også målrettet forbrug.

Der findes mange udbydere som tilbyder kviklån med staks udbetaling, også selvom det er i løbet af weekenden, en helligdag – eller sågar om aftenen. Eksempler herpå er Kronelån og Turbolån.

SMS lån – udbetaling med det samme

Et SMS lån bliver nogle gange også kaldt et mini lån. Begge lånetyper er på mindre lånebeløb, ofte under 5.000 kroner og med en kort løbetid (30 – 60 dage).

SMS lån bliver optaget via din telefon, hvor du tilgår udbyderens hjemmeside. Udbydere af SMS lån og minilån benytter sig normalt af straksudbetaling, såsom Zaplo og LendOn.

Kredit som 24/7 lån

En kredit fungerer næsten som et bevilget overtræk. Du har pengene til rådighed, men betaler ikke renter af dem, før du benytter dem. Du kan ansøge om kredit lån online og straks efter godkendelse, få adgang til din kredit. Online kreditvirksomheder inkluderer VIVUS, Ferratum og Simbo.

Sammenlign straks lån nu

Husk at sammenligne strakslån, før du vælger!

Her viser vi dig, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil optage et lån med hurtig udbetaling.

Der er mange poster at være opmærksom på, når du skal sammenligne forskellige lånetilbud fra de udbydere, du er interesseret i at søge straks lån hos.

 • Lånets ÅOP: ÅOP står for Årlig Omkostninger i Procent. Dette er lånets fulde omkostninger og en god indikator for, om et lån er dyrt eller billigt.
 • Lånets vilkår: Regner du med at kunne betale lånet ud før tid, er det vigtigt, at du undersøger din mulighed for det, inden du optaget lånet. De fleste udbydere tilbyder, at du kan afbetale mere eller betale lånet helt ud, kvit og frit. Men hos andre koster det ekstra, så det er godt at være opmærksom på dette, når du vil låne penge.
 • Hvornår lånet bliver udbetalt: Har du brug for at låne penge straks (til et akut formål), skal du være ekstra opmærksom på lånets udbetalingstid. Flere udbydere har udbetaling med det samme, og du vil have pengene på din konto allerede i dag. Det er dog ikke alle låneudbydere, der tilbyder straksudbetaling. Så undersøg først, om det er et hurtigt lån, og om du kan få pengene samme dag eller næstkommende bankdag.

Forbrugslån

Lån med udbetaling 24/7

Det betyder ikke noget, om det er helligdag, weekend eller midt om natten. Udbydere som overfører dit lån 24/7, udbetaler dem også i weekenden og på helligdage.

Så du kan slappe helt af, selv hvis du oplever at pungen er tom i weekenden eller i løbet af aftenen. Du kan nemlig få dit lån udbetalt med det samme og have pengene samme dag.

Hurtig lån med udbetaling døgnet rundt

Om du låner midt om natten eller onsdag formiddag, betyder ikke noget, og processen er den samme for et hurtig lån.

 • Først udfylder du låneberegneren: Her indtaster du lånebeløb og løbetid. Du vil også se et estimat på lånets omkostninger.
 • Derefter opgiver du dine personlige oplysninger: For at de kan lave et kreditcheck på dig, skal de have dine oplysninger. Det er ting som navn, adresse, CPR-nummer, civilstand osv. Du skal også give tilladelse til, at de tjekker din e-skat. Det er de nødt til for at kunne danne sig et overblik over din økonomi.
 • Til sidst underskriver du med NemID: For alles sikkerhed, underskriver du med NemID. Det er bl.a.for at sikre, at du er dig. Har du ikke NemID, kan det efterhånden blive svært at optage et lån online. Pengene bliver ofte overført til den konto, som er tilknyttet din NemKonto.

Få straks svar på din ansøgning

Når du har sendt din ansøgning afsted, skal du faktisk bare vente på svar. Du kan dog ikke nå at lave mere end en ostemad, da du oftest får svar indenfor 5 minutter.

Den hurtige ekspeditionstid gør det muligt for dig at låne penge straks – samme dag.

Eksempel på et straks lån

Herunder ser du et eksempel på et lån med straks udbetaling.

Beregning ud fra: Beregning:
Lånebeløb 80.000 kr.
Løbetid 3 år
Månedlig ydelse 3.054,46 kr.
ÅOP 24,34 %
Oprettelse 750 kr.
Kreditomkostninger 29.210,45 kr.
Totale omkostninger 109.960,45 kr.

Lån penge straks – fordele og ulemper

Det kan virke til, at disse hurtige lån kun har fordele. Og ja, der er mange af dem. Men at låne penge til udbetaling med det samme er en beslutning, som du skal tænke grundigt over.

Derfor får du her 3 fordele og ulemper ved lån, som du kan optage 24/7.

Fordele

 • Det er nemmere at blive godkendt: Online udbydere af kviklån, forbrugslån og SMS lån er mere tilbøjelige til at godkende dig. Så er du blevet afvist af banken, kan du prøve online.
 • Underskriv med NemID: Du skal faktisk kun underskrive med dit NemID. Det hele går hurtigt og processen er så strømlinet, hvilket gør det muligt at få et hurtig lån med pengene på din konto samme dag, som du har underskrevet dine lånepapirer.
 • Lån penge straks – uden sikkerhed: Du skal ikke eje noget, som du kan pantsætte for lånet. Du låner “på dit glatte ansigt”. Dette gør også, at det bliver tilgængeligt for unge, som endnu ikke ejer hverken bil eller lejlighed.

Ulemper

 • Det er nemt – måske for nemt? At have muligheden for at optage lån og få pengene med det samme, lyder næsten for godt til at være sandt. Det er det heldigvis ikke, men det er fristende at optage lån, vi måske ikke har brug for.
 • Det er ikke altid helt billigt: Når vi vælger at optage et online lån med udbetaling 24/7, kan det godt blive dyrt. Det kan det især, hvis vi vælger at takke ja til et lån, som har høje renter, der bliver pålagt lånet hver måned.
 • Der er mange muligheder: Muligheder er en god ting. Og det gør også, at der er konkurrence på markedet, hvilket øger dine muligheder for et mere fordelagtigt lån. Men det kan også være overvældende at udvælge den rigtige udbyder. Flere tilbyder hurtig lån med udbetaling af pengene samme dag, så det kan kræve noget benarbejde at finde den rigtige udbyder.

Hurtig lån online

Spørgsmål om lån med straksudbetaling

Hvad er straksudbetaling?

Straksudbetaling, også kaldet straksoverførsel, er en funktion, som pengeinstitutter kan benytte sig af, hvis pengene skal overføres med det samme. Ofte vil pengene stå på kontoen indenfor et par minutter, når der bliver gjort brug af straksoverførsel.

Kan jeg låne penge med straksudbetaling trods RKI?

Du kan ikke optage lån, når du er registreret i RKI. Hvis du er registrere, har du en udestående gæld, som du ikke har betalt endnu. Der kan være mange grunde til, at en person havner her. Med da det indikerer udestående gæld, vil udbyderne ikke give lån til personer, som har anmærkninger her.

Hvordan kan jeg sikre mig, at lånet bliver overført med straksudbetaling?

De udbydere, som tilbyder lån med straksudbetaling, er ofte ret stolte af denne service. Derfor finder du ofte den information på deres hjemmeside. Kan du ikke finde information omkring hastigheden af deres udbetalinger, kan du kontakte deres kundeservice.

Jeg vil gerne klage over en låneudbyder. Hvor gør jeg det?

Hvis du oplever at en udbyder giver falske oplysninger, kan du tage det videre til Forbrugerombudsmanden. Har du fået din ansøgning afvist, og er du ikke enig i denne afgørelse, kan du klage til Det Finansielle Ankenævn. Du kan også vælge at ansøge hos en anden udbyder.

Krav til låntager

Vil du låne penge straks, bliver der ikke stillet voldsomt mange krav til dig som låntager. Det er en af grundene til, at du kan låne straks. Dog skal du opfylde nogle standardkrav, så lånet forgår på ansvarlig vis.

Kravene er:

 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal være fyldt 18 år. Hos nogle udbydere 20, 21 eller 23 år.
 • Du skal have fast indkomst. Dette kan være løn, men nogle gange bevilger de også lån til SU- og dagpengemodtagere.