LendOn

LendOn

Til forskel fra mange andre låneudbydere på nettet, giver LendOn dig mulighed for hurtige penge på kontoen gennem deres 3 forskellige låneløsninger:

  1. Kassekredit, hvor du kan låne op til 15.000 kroner, som du får rentefrit i 30 dage som førstegangskunde
  2. Afdragslån, hvor du afdrager månedligt med en kreditgrænse på op til 20.000 kroner
  3. Kviklån, hvor du kan låne op til 6.000 kroner som ny kunde, og 10.000 kroner som tilbagevendende kunde

Du vælger helt selv hvilken løsning, der passer til din situation.

Bag om LendOn

Lendon er efterhånden gået hen og blevet en af de mest veletablerede låneudbydere på det danske marked takket være deres alsidige låneprodukter. Virksomheden har kontor i København på Lergravsvej og hører ind under Creamfinance Denmark ApS, der også opererer i andre europæiske lande.

Deres internationale erfaring på lånemarkedet sikrer, at du her får en udbyder med styr på tingene.

LendOns låneprodukter

Som nævnt ovenfor, giver LendOn dig altså mulighed for at låne penge på tre forskellige måder. De har både en online kassekredit, et afdragsfrit lån og et hurtigt kviklån på op til 6.000 kr. for nye kunder.

Hvilket tilbud, der er passer dig og dine behov bedst, kan kun du selv vurdere.

LendOn Kassekredit

Med deres online LendOn kassekredit har du mulighed for at søge om en kreditgrænse på op til 15.000 kroner. I modsætning til et almindeligt lån, der tikker direkte ind på din konto, får du i stedet tildelt dit eget LendOn login, hvor du kan holde styr på din bevilgede kredit og udbetale pengene til din bankkonto.

Fordelen er her, at du kun betaler for det, du bruger – og på denne måde ender du aldrig med at låne mere end højest nødvendigt.

Det er ligeledes denne kreditløsning, du låner uden renter i de første 30 dage.

LendOn afdragslån

LendOns afdragslån er endnu en populær lånetjeneste, der dog i øjeblikket kun er tilgængelig for eksisterende kunder. Altså skal du tidligere have optaget et kviklån eller have en kassekredit hos udbyderen for at kunne komme i betragtning til deres afdragslån.

Lånet giver dig mulighed for at låne op til 20.000 kroner, hvis du vurderes kreditværdig – og den klare fordel er her, at du får den laveste rente. Derudover er lånet også blandt de mest fleksible, da du fuldstændig selv styrer, hvor meget du vil afdrage med hver måned.

LendOn kviklån

Sidst, men ikke mindst, har vi LendOns kviklån, der henvender sig til nye kunder. Til trods for at det ikke er muligt at forhøje denne lånegrænse, kan du – når lånet er indfriet – ansøge om endnu et lån, og her er grænsen på 10.000 kroner.

Bemærk dog, at du stadigvæk skal gennemgå en kreditvurdering anden gang, du låner hos udbyderen.

Lynhurtig ansøgningsproces

Uanset hvilken af de tre ovenstående lånetjenester, du ønsker at udnytte, kan du glæde dig over, at det kun tager få minutter at få indsendt din ansøgning – og er du tilbagevendende kunde, går det endnu hurtigere. Det skyldes, at udbyderen gemme dine oplysninger fra din første ansøgning. Det betyder også, at de med sandsynlighed kan gå i gang med din LendOn udbetaling øjeblikkeligt.

Når du skal ansøge om et låneprodukt hos LendOn, klikker du dig blot ind på udbyderens hjemmeside. Her bliver du mødt af en smart låneberegner, der lader dig justere dit ønskede lånebeløb samt løbetid.

Herefter kan du klikke dig videre til den korte ansøgningsformular, hvor du bliver bedt om at angive et par oplysninger om dig selv.

Da udbyderen er i stand til at foretage et øjeblikkeligt kredittjek af dig, efter du har underskrevet din ansøgning med dit NemID, er der ingen lange behandlingstider.

Faktisk kan du forvente at få svar på skærmen næsten øjeblikkeligt – og bliver din ansøgning godkendt, vil pengene være tilgængelige på din konto inden for 24 timer.

Har du søgt om en kassekredit, vil du få det tilgængelige kreditbeløb ind på din LendOn konto, hvorefter du kan gå i gang med at hæve de ønskede beløb til din bankkonto.

Krav hos LendOn

Uanset om du ønsker en online kassekredit eller et almindeligt kviklån gennem udbyderen, kan du glæde dig over, at det overordnet set er meget let at få bevilget et låneprodukt hos LendOn.

Du skal blot overholde følgende vilkår for at komme i betragtning:

  • Du skal være fyldt 21
  • Du må ikke være registreret i RKI
  • Du skal have folkeregisteradresse i Danmark samt dansk telefonnummer
  • Du skal have en gyldig NemKonto
  • Du skal vurderes kreditværdig af LendOn

Kontakt LendOn

Udover at tilbyde attraktive låneprodukter, byder de også på en udmærket kundeservice. Ønsker du at komme i kontakt med LendOn, kan det gøres ved brug af følgende metoder:

E-mail: [email protected]
Tlf: 44 22 46 64

Kundeservice har åbent i tidsrummet 08:00-18:00 mandag til fredag og lørdag fra kl. 10:00-15:00. Derudover byder LendOn også på en live-chat funktion direkte fra deres hjemmeside, hvor du kan chatte med en kundeservicemedarbejder i ovenstående åbningstider.