Mobilbank lån

Lån penge på mobilbanken

Bankerne vil med mobilbanker sætte fokus på de dyre forbrugslån, som vi blandt andet formidler. Det synes Pengeinfo er et godt initiativ, specielt hvis det kommer forbrugerne til gode.

God ide at sammenligne lån

Vi må bare ikke glemme at bankerne også gerne vil tjene penge og at de ikke løber lige så stor en risiko, som nogen af finansieringsselskaberne. Men kan der spares penge på renten og etablerer bankerne en metode til at oprette et lån her og nu, så tror vi det er noget, som forbrugerne vil tage godt i mod.

Udfordringen for forbrugerne er blot det manglende sammenligningsgrundlag. Det er altid godt at sammenligne lånene på vilkår og renter inden man slår til. Står du med en mobilbank fra f.eks. Danske Bank, så er det altså kun i Danske Bank du kan få det lån. Kan Danske Bank med den markedsandel de har nu skrue prisen i vejret og lade forbrugerne i stikken. Jeg er sikker på at Danske Bank ikke vil være blandt de dyreste, men jeg er også sikker på at der i sidste ende ikke vil være så stor forskel på de etablerede udbydere af forbrugslån og Danske Bank.

Allerede i dag ser vi GE Moneybank, som operere med nogle ganske attraktive renter. De reklamerer med en lav rente og har da også en variant, der er væsentlig højere. Renten fastsættes ud fra en individuel vurdering af den enkelte kunde. Det samme vil Danske Bank, Nordea og de andre banker helt sikkert gøre.

Pengeinfo har også en mobilbank i støbeskeen. her bliver det muligt at vælge mellem forskellige låneudbydere. Det mener vi giver forbrugerne en større sikkerhed og tryghed. Følg med på vores side og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du først information om vores nye service.