Modus Finans

Modus Finans

Ønsker du et lån, der giver dig større luft i budgettet til hverdag, kan du med fordel overveje at søge om et lån hos Modus Finans DK.

Her får du nemlig mulighed for at vælge op til to afdragsfrie måneder hvert år.

Dette er en ideel løsning til dig, der ønsker lidt flere penge mellem hænderne i de dyrere tider på året – for eksempel i juletiden og sommerferien.

Nedenunder har vi udarbejdet en komplet Modus Finans anmeldelse, så du kan få et klart indblik i, hvad du kan forvente fra denne udbyder, hvis du vælger at optage et lån hos dem.

Hvem er Modus Finans?

Hvis du undrer dig over, hvem der står bag Modus Finans, kan du glæde dig over, at det er et erfarent team, der i samarbejde med 3C Retail A/S leverer deres lånetjenester til privatpersoner i Danmark.

Virksomheden har hovedsæde og kontor på Østre Stationsvej 1-5 i Odense C og er registreret under CVR-nummer 214700. Du får altså her en låneudbyder, der er fuldstændig pålidelig er erfaren indenfor lånemarkedet.

Lån online

Få afdragsfrie måneder hos Modus Finans

På Modus Finans får du mulighed for at optage et fleksibelt lån, der passer præcis til dine behov.

Udbyderen giver dig mulighed for at låne fra 10.000 til 50.000 kroner, som du kan bruge på præcis det, du står og mangler. Med en løbetid på op til 78 måneder, kan du afdrage i et tempo, der passer dine behov.

Der hvor Modus Finans skiller sig ud som udbyder, er de to årlige afdragsfrie måneder, som du får med dit lån. Under selve ansøgningsprocessen, vælger du selv hvilke to måneder, du ikke ønsker at afdrage i.

Kviklån

De afdragsfrie måneder, du vælger, vil forblive de samme år efter år – så hvis du vælger august og november, vil de forblive afdragsfrie for hvert år, der går.

Der er dog ikke noget krav om, at du absolut skal vælge afdragsfrie perioder – du kan blot vælge at afdrage som normalt.

Lån uden sikkerhed hos Modus Finans

Til forskel fra langt de fleste banker i dag, kræver Modus Finans ikke, at du stiller sikkerhed for lånet – og det er uanset, hvor stort et lånebeløb du søger om.

Når du låner uden sikkerhed, kan du have fuldstændig ro i sindet, da du ikke behøver at skulle pantsætte hverken bolig eller bil.

Ligeledes bliver du heller ikke bedt om at indsende dokumentation i forbindelse med din ansøgning. Når du låner online med dit NemID, giver du Modus Finans tilladelse til at foretage et kredittjek af dig, hvorved de selv i stand til at indhente alle nødvendige oplysninger omkring din økonomi.

Det betyder også, at de langt hurtigere er i stand til at behandle din ansøgning, godkende lånet og gå i gang med at udbetale dine penge. Du behøver derfor ikke at vente i dagevis, når du låner gennem Modus Finans.

Kan du blive bevilget et lån gennem Modus Finans?

Modus Finans stiller generelt ikke mange krav til deres kunder, og derfor er der også god chance for, at du kan blive bevilget et online lån allerede i dag.

Før du går i gang med din låneansøgning, er det dog vigtigt, at du sikrer dig, at du rent faktisk overholder visse punkter.

SMS lån

Først og fremmest kan unge mennesker glæde sig over, at det gennem Modus Finans er muligt at låne helt ned fra 20 år.

Derudover kræver udbyderen, at du har dansk folkeregisteradresse, et CPR-nummer og et NemID, samt dansk telefonnummer.

Vigtigst af alt, skal du dog vurderes kreditværdig af udbyderen.

Når din ansøgning er indsendt, vil Modus Finans være i stand til at foretage et øjeblikkeligt kredittjek af dig for at vurdere, om de reelt mener, at du har råd til at optage lånet.

Kun personer med en tilfredsstillende kreditværdighed kan blive bevilget et lån gennem Modus Finans. Du er altså i fuldstændig trygge hænder hos udbyderen, da lånebevillingen foregår på ansvarlig vis.

Hurtigt svar på under én time

Så snart, du mener, at du er klar til at låne, er det bare at komme i gang med at indsende din ansøgning.

Gennem Modus Finans kan du glæde dig over, at det går super stærkt med at udbetale pengene. Og indsender du din ansøgning på en almindelig hverdag, kan du forvente at få svar inden for kun en time!

Hurtig lån online

Derudover lover Modus Finans også, at pengene overføres til din konto samme dag, som lånet godkendes – eller senest hverdagen efter.

Hvad enten du ønsker at drage afsted på en lækker charterferie eller har brug for penge til at finansiere drømmekøkkenet, kan du se frem til at modtage pengene lynhurtigt, når lånet først er blevet godkendt.

Modus Finans kontakt

Ønsker du at tage kontakt til Modus Finans, er det selvfølgelig også fuldt ud muligt.

Udbyderen kan kontaktes på telefon 99 99 91 11 alle ugens dage mellem kl. 08:00-18:00 og via e-mail på [email protected]