Nu risikerer du at skulle betale for indlån

Renten har aldrig været lavere, hvilket er noget, som boligejerne nyder godt af i øjeblikket. Der er sågar eksempler på boligejere der får penge tilbage pga. en negativ rente.

I løbet af den seneste finansielle uro er renten på det populære FlexKort-lån faldet til en negativ rente på under 0 %. Men mens at boligejerne med store udlån risikerer at få penge tilbage, så øges risikoen for, at flere danskere skal til at betale for at have penge stående på en konto tilsvarende. Der findes allerede flere af bankernes store kunder, som skal betale for at have penge stående.

sms lån nu

Ifølge flere af de store amerikanske banker, så er det ikke usandsynligt, at renten kan falde helt ned til minus 3 og 4 procent i Europa.

Mange økonomier frygter dog udfaldet, hvis danskerne skal til at betale for have penge stående på en bankkonto. Her har Nationalbanken dog heldigvis løbende justeret størrelsen på bankernes foliokonto, hvor renten er nul. Det giver bankerne mulighed for at undgå at skulle opkræve renter for at have penge stående.

Tjek løbende renterne og lån penge på denne side.