Robot lån

Lån penge hurtigt hos Robotlån

Hos Robotlån kan du låne fra 3.000 til 75.000 kr. Du får svar på din ansøgning med det samme du har ansøgt. Så har du hårdt brug for penge lige nu, er Robotlån et oplagt valg.

Krav hos Robotlån

  • Du skal være fyldt 18 år.
  • Du skal have en minimums indkomst på 150.000 kr årligt.
  • Du skal have fast arbejde.

Underskriv med NEMid og få penge hurtigt ind på kontoen

Du underskriver din ansøgning med NEMid, og kan derfor få penge udbetalt på din NEMkonto meget hurtigt.

Presse om Robotlån

“Lån penge af en robot” skriver Computerworld i dag og henviser til SAP som hjælper Coop Bank med at skrue en ny ‘kreditmotor’ sammen. Det er nu ingen nyhed. Med det datagrundlag der efterhånden er indsamlet af banker og låneinstitutter og ikke mindst af Experian der i forvejen er skarp til kreditvurdering, så er resultatet af de automatiske scoringer blevet meget meget bedre. Det er en model som SkandiaBanken i Sverige og Norge har anvendt i mere end 10 år og med stor succes.

I Danmark – hvor innovationen ofte dræbes af for tætte relationer i finansverdenen og det faktum at de fleste banker anvender samme datacentral – er det muligt at nedtone innovationen og lade kunderne betale for manglende effektivisering.

Danske Bank ser ud til at stikke af fra dette og høster allerede nu belønning fra deres aktionærer for deres meget udskældte program. 45000 kunder har sagt farvel til Danske Bank, som følge af at de er blevet mere klar i spyttet med hvilken kundegruppe de ønsker at fokusere på. Sjovt nok beklager mange sig over at Danske Bank er blevet for stor i Danmark. Det er de samme mennesker der beklager sig når banken rydder ud i kundeporteføljen.

Hvis Danske Bank var den eneste bank i Danmark og havde samme opgave som for eksempel Danmarks Radio – at være forpligtet til at være public service kanal- så var kritikken mere berettiget. At Danske Bank skærer ind til benet skaber netop grobund for nichebanker og ‘frække drenge’ i klassen som i sidste ende kan være gavnligt for os forbrugere. Lad os nu se om Coop Bank kan leve op til den rolle – at udfordre de store – som ligger lige til højrebenet. At robot lån pludselig vækker journalisternes interesse er meget naturligt. Tiden er moden og det tror jeg også bankerne er blevet. Lad os håbe at det kommer forbrugerne til gode med lavere priser og gebyrer som følge af en mere automatiseret håndtering af lån. God fredag.