Simbo

Simbo

Simbo dk er en anerkendt låneudbyder på det danske marked og ikke uden grund. Her har du mulighed for at låne op til 30.000 kr. med straksudbetaling. Det vil sige, at du kan være heldig at modtage lånet allerede samme dag, du ansøger.

Bag om Simbo DK

Simbo.dk er et varemærke, der hører ind under Capitolia-koncernen og er registreret på Nørregade 6 i København K.

Kviklån

Tilbage i 2016, da Simbo DK blev stiftet, var det oprindeligt kun muligt at låne op til 6.000 kr. som ny kunde – men i dag kan du altså glæde dig over at kunne optage et Simbo lån på op til 10.000 kr. som førstegangslåner og op til 30.000 kr. som tilbagevendende kunde.

Kontakt Simbos kundeservice

Har du brug for hjælp eller vejledning under selve låneprocessen, står Simbo selvfølgelig klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.

Udover at have en fremragende online chat-service, hvor der sidder dygtige medarbejdere til at hjælpe dig det meste af dagen, kan du naturligvis også kontakte udbyderen både telefonisk og via e-mail, og de har også en aktiv Facebook-side, hvor du kan kontakte dem via privat besked.

Simbos kundeservice har åbent alle hverdage i tidsrummet 08:00-17:00, så vær opmærksom på, at henvendelser, der indsendes i weekender og på helligdage, først besvares næste hverdag.

Fordele ved et Simbo lån

Hvor udbyderen før i tiden specialiserede sig i små lån på op til 6.000 kr., kan du i dag låne helt op til 30.000 kroner, uanset om du låner for første gang hos Simbo eller er tilbagevendende kunde. Når det første lån er betalt ud, kan du igen ansøge om et nyt lån hos udbyderen – og denne gang kan du låne så lidt som 100 kr. og op til 30.000 kr., såfremt du vurderes kreditværdig.

SMS lån

En anden klar fordel ved at vælge et lån fra Simbo er, at du helt selv styrer, hvor lang en låneperiode du ønsker. Udbyderen lader dig nemlig afdrage på dit lån i et ubegrænset antal måneder, hvilket betyder, at du kan tilbagebetale dit lån i et tempo, der passer dig – og du kan naturligvis altid indfri lånet før tid uden ekstra omkostninger.

Lån med dit eget Simbo login

Hvad enten du har optaget lån på nettet før eller er førstegangslåner, kan du glæde dig over, at det er let at komme i gang med at optage dit første lån gennem Simbo. Følg blot nedenstående trin for at optage det perfekte lån til dine behov.

Trin 1 – Opret dit Simbo login

At oprette din profil på Simbo dk tager ikke mere end et par minutter. I dette trin skal du opgive et par basale oplysninger om dig og din finansielle situation – herunder dit navn, adresse, kontaktoplysninger samt nuværende indkomst.

Du skal også opgive dit kontonummer og registreringsnummer på din NemKonto, da det er denne konto, hvortil lånet udbetales.

I dette trin skal du også besvare, om du er registreret i RKI eller Debitor-registret. Det skyldes, at Simbo udelukkende tilbyder lån til personer, der ikke har store gældsproblemer.

Trin 2 – Vælg det ønskede lånebeløb

Simbos låneberegner gør det nemt for dig at tilpasse din ønskede låneaftale – uanset om du er førstegangslåner eller tilbagevendende kunde hos udbyderen.

Inden at du går videre til næste trin, hvor du underskriver ansøgningen med dit NemID, vil du blive præsenteret for et komplet overblik over samtlige omkostninger forbundet det ønskede lån. Når du låner på Simbo.dk venter der dig altså aldrig ubehagelige omkostninger i form af skjulte renter eller gebyrer.

Lån

Trin 3 – Underskriv din låneansøgning

Når du er tilfreds med den ønskede låneaftale, er det tid til at indsende og underskrive den med dit NemID. Dette giver Simbo dk mulighed for at indhente dine oplysninger fra SKAT og dermed foretage en øjeblikkelig kreditvurdering.

Du får svar på din ansøgning med det samme, så her er ingen lange ventetider. Husk på, at du ikke kan låne mere end 10.000 kr. første gang, du låner hos udbyderen!

Trin 4 – Modtag pengene

Hvis din låneansøgning godkendes, kan du se frem til at modtage pengene inden for ganske kort tid. Simbo udbetaler nemlig penge 24 timer i døgnet!

Simbo login til at holde styr på dit lån

Det er ikke kun under selve låneprocessen, at din Simbo konto kan anvendes. Du kan til ethvert tidspunkt logge ind med dit Simbo login, hvis du ønsker at administrere dit nuværende lån. Via brugerpanelet kan du eksempelvis se fremtidige betalinger, foretage indbetalinger og se, hvor meget du skylder på dit lån.

Forbrugslån

Hvis du har betalt dit nuværende lån ud og ønsker at optage et nyt, kan dette også gøres direkte fra din eksisterende konto på Simbo – du behøver altså ikke at oprette et nyt login.

Låneeksempel hos Simbo

Beregning ud fra:Låneberegning:
Kreditbeløb10.000 kr.
Løbetid12 måneder
Årlig rente (fast)4,5%
ÅOP 24,9%
Månedlig ydelseFra 1.003,75 kr.
Samlet tilbagebetaling12.292,50 kr.

Kan jeg optage lån hos Simbo?

For at kunne optage et lån på Simbo, er der et par betingelser, som du som kunde skal opfylde, før du kan blive bevilget et lån hos udbyderen.

Disse er følgende:

  • Du skal være fyldt mindst 19 år.
  • Du skal være dansk statsborger og have dansk CPR-nummer.
  • Du skal have dansk folkeregisteradresse i Danmark.
  • Du skal have et gyldigt NemID.
  • Du skal have både en aktiv e-mailadresse og et dansk telefonnummer, hvorpå du kan kontaktes.
  • Du skal have en dansk bankkonto i en dansk bank.

Derudover er det et krav, at du ikke er registreret i hverken RKI eller Debitor-registret på ansøgningstidspunktet. Vær dog opmærksom på, at så snart du betaler eksisterende gældsposter ud og slettes fra RKI, kan du frit ansøge om et lån hos Simbo.

Se anmeldelser af Simbo på Trustpilot

Simbo blev stiftet tilbage i 2016 og har siden da opnået stor popularitet blandt danske låntagere, hvilket eksempelvis kan ses på deres Trustpilot side, hvor de modtager fremragende anmeldelser dagligt.