VIVUS.DK

VIVUS.DK

Hvis du er på jagt efter et mindre og fleksibelt lån, vil VIVUS.dk med sandsynlighed vise sig at være en oplagt udbyder.

Her får du mulighed for at optage et VIVUS lån på op til 6.000 kroner som ny kunde – og her kan du samtidig glæde dig over, at lånet er fuldstændig rentefrit. Derfor er det ikke så underligt, at udbyderen har opnået enorm popularitet på det danske lånemarked.

Nedenfor tager vi et nærmere kig på, hvordan du bedst bærer dig ad med at optage et billigt og hurtigt lån hos VIVUS.DK allerede i dag.

Bag om VIVUS

VIVUS.dk har efterhånden været kendt som en af de helt store låneudbydere på det danske marked, og har opnået enorm respekt på relativ kort tid takket være deres tjenester og produkter, der er tilgængelige for yderst overkommelige priser.

Lån penge

Udbyderen har eksisteret på det danske marked siden 2012, men har også haft succes i flere Europæiske lande, hvor de både har fysiske filialer og tilbyder online lån. Du er altså i trygge hænder, når du vælger at lån penge hos VIVUS – og alle låneaftaler forbliver fortrolige mellem dig og udbyderen.

Lån 6.000 kr. på VIVUS.dk som ny kunde

En klar fordel ved at vælge VIVUS.dk som din online låneudbyder er, at du får mulighed for at låne op til 6.000 kr. som ny kunde – fuldstændig rentefrit.

Der er derfor ingen grund til at bekymre dig om en vanvittig høj VIVUS rente – og har du alligevel kun brug for at optage et mindre lån, er dette altså et fordelagtigt tilbud. Så længe du indfrier det fulde lånebeløb inden for 30 dage, betaler du ikke en krone for din bevilgede kredit.

Skulle du dog have brug for en længere løbetid på dit lån, er dette dog også muligt.

Her anbefaler vi at du selv klikker ind og anvender udbyderens smarte låneberegner, der giver dig mulighed for at sammenligne de enkelte omkostninger og VIVUS ÅOP på tværs af de forskellige lånetilbud.

Her kan du også justere din VIVUS tilbagebetaling således, at du ender med et lån, der passer til din situation.

Få forhøjet dit VIVUS lån

Til trods for at det som ny kunde ikke er muligt at låne mere end 6.000 kroner første gang, kan du se frem til, at du kan ansøge om et endnu større lån, når du har indfriet det oprindelige lånebeløb.

Hvis du vurderes kreditværdig, kan du få bevilget en kredit på op til hele 12.000 kroner næste gang, du vælger at låne hos udbyderen – og selve låneprocessen er endnu hurtigere, når du allerede er eksisterende kunde.

Sammenlign kviklån

Når du optager dit første lån gennem udbyderen, vil du automatisk få tilsendt dit eget personlige VIVUS login. Dette giver dig mulighed for at holde fuldstændig styr på samtlige låneaftaler, du har indgået med udbyderen.

Herigennem kan du også ansøge om endnu et lån, hvis du skulle få brug for det. Da dine oplysninger automatisk tilknyttes din personlige VIVUS konto, skal du altså ikke bøvle med at indsende disse igen.

Krav til dig som låntager

Lyder et hurtigt lån fra VIVUS som noget for dig? Så skal du blot sørge for, at du overholder nedenstående krav, før du indsender din ansøgning.

  • Du skal være mindst 20 år gammel
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitorregistret
  • Du skal være dansk statsborger med dansk folkeregisteradresse
  • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse (læs mere på borger.dk)
  • Du har et NemID og en aktiv e-mail adresse
  • Du har dansk telefonnummer
  • Du har bankkonto i Danmark

Kan du sætte flueben ud fra disse krav og betingelser, burde det ikke være et problem at blive godkendt til et lån hos VIVUS.DK.

Sådan låner du på VIVUS

Det er ingen sag at komme i gang med at låne penge gennem VIVUS.DKs intuitive hjemmeside. Når du har indsendt din ansøgning, får du svar med det samme. VIVUS udbetaler samtidigt penge på alle tider af døgnet.

Nye sms lån

Følg blot følgende trin, når du skal i gang med at ansøge om dit ønskede lån på VIVUS.DK:

  1. Vælg først det ønskede kreditbeløb og din første ønskede betalingsdato i låneberegneren. Herefter kan du klikke dig videre ved at trykke på ”Lån nu”.
  2. Udfyld din låneansøgning ved at indtaste dine personlige oplysninger i registreringsformularen. Denne skal underskrives med dit NemID, således at VIVUS kan foretage et kreditcheck af dig.
  3. Modtag svar med det samme direkte på skærmen – og bliver din ansøgning godkendt, vil pengene tikke ind på din konto med det samme.

Det bliver næsten ikke nemmere.

VIVUS kontakt

Selvom selve låneprocessen på udbyderens hjemmeside er ganske ligetil, er det selvfølgelig stadig fuldt ud muligt at kontakte deres dygtige kundeservice, hvis du støder på problemer eller sidder inde med spørgsmål.

Deres kundeservicemedarbejdere sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage i tidsrummet 08:00-18:00 på VIVUS tlf nummer 78 77 20 68.

Derudover har de også en live chat-funktion, hvor du kan chatte med en medarbejder i realtid. Du kan naturligvis også sende dem en e-mail på [email protected] – vær dog opmærksom på, at de ikke besvarer anmodninger i weekender og på helligdage.

Du kan også læse mere om denne låneudbyder Fairlån.dk, der ligeledes har skrevet en dybdegående anmeldelse af VIVUS lån.